У Києві замайорів олімпійський прапор

Днями усі 200 діточок, які відпочивають в дитячо-оздоровчому закладі «Зміна» поблизу Києва, стали свідками «Свята олімпійського прапору».

Київське міське відділення НОК України підтримує започатковану Національним олімпійським комітетом славну традицію – підняття олімпійського стягу напередодні головних олімпійських змагань. В урочистій церемонії брали учать працівник КМВ НОК України Сергій Гарнага та член виконавчого комітету КМВ НОК України Сергій Тимофєєв.

Веселі естафети та кумедні конкурси чекали на дітей, а разом з цим відмінний настрій та бадьорий дух, адже позмагавшись у веселих конкурсах можна було отримати сувенір від Київського міського відділення НОК та НОК України.

В команді були діти різного віку від 6 до 16 років, але це ще більше згуртувало команду.

В дуже запеклій боротьбі перемогла дружба. Таких палких вболівальників, як на дитячих змаганнях, годі і шукати, тому «Свято олімпійського прапора» було справжнім святом і для дітей.

«Таких емоцій як від спортивних змагань більше ніде не отримаєш! А ще дуже приємна підтримка хлопців та дівчат, це нас дуже зближує», – каже Юля – маленька учасниця веселих стартів, якій дуже сподобалось брати участь у жартівливих перегонах.

НОК

Posted in Новини | Leave a comment