ФЛАК прийме участь у виставці «Спорт та спортивна індустрія України»

Масштабну подію в спортивному житті України вперше влаштовує «Український дім» (вул. Хрещатик, 2).

Згідно розпорядження Президента України від 20 травня 2013 р. №180 «забезпечення подальшого розвитку масового спорту в Україні, зокрема, утвердження здорового способу життя населення, вдосконалення системи дитячо-юнацьких та спеціалізованих спортивних закладів».

Цією виставкою ми хочемо показати як важливо розвивати масовий спорт в Україні. Метою виставкового форуму є популяризація здорового способу життя та створення сприятливих умов для розвитку спортивної індустрії.

На нашу виставку ми запрошуємо спортивні об’єднання, федерації, клуби, спортивні школи та секції, мережі спортклубів, фітнес-центри, магазини спортивного спорядження та харчування. Протягом виставки наші учасники представлять свої види спорту, продемонструють спортивне обладнання та навіть дадуть перші уроки з певного виду спорту.

Це прекрасна можливість здійснити свої мрії і опанувати той вид спорту, про який Ви завжди мріяли.

Для кращого орієнтування ми розділили виставку на два розділи:
олімпійські види спорту (І поверх Українського дому);
неолімпійські види спорту (ІІ поверх Українського дому).

Особлива програма чекає на тих, хто цікавиться історією розвитку спорту в Україні. В рамках виставкового форуму будуть відбуватися покази документальних фільмів та діятиме фотовиставка, яка міститиме раритетні світлини українських спортсменів. Клуби та федерації продемонструють нагороди професійних спортсменів та розкажуть про історію розвитку свого виду спорту.

Для батьків з маленькими дітьми буде особливо корисно відвідати виставку, адже у нас Ви зможете порадитися з професійними тренерами та обрати найкращий варіант для своєї дитини. Ви зможете записати свою дитину на обрану секцію та отримати повну інформацію про її функціонування.

Нам дуже приємно, що нашу ініціативу підтримала більшість спортивних федерацій та клубів. Така активність говорить про актуальність нашої виставки і прагнення українців зберегти за собою звання однієї з найсильніших націй світу.

Ми хочемо аби кожен відвідувач нашої виставки перейнявся спортивним духом та вирішив змінити своє життя на краще – обравши здоровий спосіб життя.

Сайт виставки

Posted in Новини | Leave a comment