ХV відкритий чемпіонат Асоціації бігунів України з бігу по шосе на 10 км

16 червня 2013 року в м. Києві на території Національного Комплексу «Експоцентр України» відбудеться ХV ювілейний відкритий особисто-командний чемпіонат Асоціації бігунів України з бігу по шосе.

Дистанції змагань – 10 км (основна) та 3 км (додаткова).
Загальний старт о 10:30.

До участі у змаганнях запрошуються всі бажаючі незалежно від віку.

Основна мета цих змагань – популяризація і розвиток оздоровчого та спортивного бігу серед громадян різного віку, зміцнення здоров’я та пропаганда здорового способу життя населення України.

Очікується участь у змаганнях понад 200 учасників з багатьох регіонів України, а також учасників з-за кордону. Кожний учасник змагань отримає свідоцтво та календарик АБУ.

Передбачено нагородження в особистій першості (чоловіки та жінки) переможців та призерів змагань, які посіли 2 та 3 місця, в абсолютному заліку та у 14 вікових групах у чоловіків та 10 вікових групах у жінок (наймолодша вікова група 13 років та молодші, найстаріша вікова група 70 років та старші) на дистанції 10 км, а також в абсолютному заліку з урахуванням вікових коефіцієнтів на обох дистанціях. Нагороджуються також кращі команди об’єднань любителів бігу, наймолодший та найстаріший учасники змагань.

Реєстрація учасників змагань відбудеться 16 червня з 8:15 до 10:15 в Павільйоні № 2 НК «Експоцентр України» (проспект Академіка Глушкова, 1, станція метро «Виставковий центр»).

Додаткова інформація: сайт: www.abu-ura.ua, тел.: 067 780-77-39.

Положення змагань

Posted in Новини | Leave a comment