Затверджено Класифікаційні норми та вимоги Єдиної спортивної класифікації України з олімпійських видів спорту

Відповідно до статті 42 Закону України “Про фізичну культуру і спорт”, підпункту 40 пункту 4, пункту 8 Положення про Міністерство молоді та спорту України, затвердженого Указом Президента України від 24 липня 2013 року № 390, Положення про Єдину спортивну класифікацію України, затвердженого наказом Міністерства молоді та спорту України від 11 жовтня 2013 року № 582, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04 листопада 2013 року за № 1861/24393, та з метою забезпечення єдиного підходу до присвоєння спортивних звань і спортивних розрядів спортсменам та спортивного звання тренерам

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Класифікаційні норми та вимоги Єдиної спортивної класифікації України з олімпійських видів спорту (далі – Кваліфікаційні норми та вимоги), що додаються.

2. Взяти до відома, що Кваліфікаційні норми та вимоги розроблені для різних вікових груп спортсменів (крім ветеранів спорту), визначених згідно з правилами відповідних міжнародних федерацій з видів спорту.

3. Департаменту олімпійського спорту забезпечити подання в установленому порядку цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра згідно з розподілом функціональних обов’язків.

Міністр молоді та спорту України                                                        Д. С. Булатов

Скачати Класифікаційні норми та вимоги Єдиної спортивної класифікації України з легкої атлетики

Posted in Новини | Leave a comment