Ірина Геращенко: «Від наступного сезону хочу взяти все по максимуму»

Herashchenko_Kyiv_Champ 022Коли ми побачили бронзову призерку молодіжного чемпіонату Європи-2015 Ірину Геращенко під час командного чемпіонату Києва не у змагальному секторі, а за суддівським столиком, де вона допомагала заносити результати в протоколи, закралася думка, що Ірина належить до тієї групи атлетів, які пропускають зимовий сезон, аби повністю сконцентруватися на підготовці до Олімпіади.

– Ні, зиму пропускати не збираюся, – роз`яснила Ірина. – Братиму участь і в «Різдвяних стартах», і в «Меморіалі Дем`янюка», і в чемпіонаті України. Просто зараз ще технічно не зовсім підготувалася.

– На чемпіонат світу також будете намагатися відібратися?

– Ми завжди стараємося по максимуму стрибнути, але там подивимося, як вийде. В індивідуальному плані у нас записані і чемпіонат світу, і тим більше Олімпійські ігри. Подібні завдання ставить перед собою будь-який спортсмен.

– Як пройшли португальські збори?

– Чудово! Там така база – підготовка супер була. І харчування, і проживання, і куча стадіонів, і доріжок, і ліс, і океан, все було поруч, все шикарно було. Ми дуже задоволені зборами, дійсно. Базу заклали, залишилося трошки техніку підтягнути.

ФЛАУ

Posted in Новини | Leave a comment