На стадіоні «Піонер» розпочато реконструкцію

stadion_pioner1
Адреса: Шевченківський район, мікрорайон Нивки, вул. Туполева 22д.
Замовник: управління містобудування, архітектури та землекористування Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації
Виконавець: проектно-будівельна компанія «Юніон Мебіком»
Бюджет: 9 млн. грн. (4 млн. грн. в 2013 році)

Реконструкція стадіону включатиме ремонт спортивної арени, укладання доріжок, ремонт трибун, ремонт внутрішніх приміщень.

Перший етап робіт, які будуть виконані в цьому році, включає демонтаж покриття доріжок, видалення більш ніж 40 дерев (корені деяких дерев порушують цілісність покриття доріжок) та підготовка основи – асфальтного покриття.

Віце-президент ФЛАК Сергій Миколайович Шкарніков

Питання про укладання синтетичного покриття доріжок в цьому році, як зазначив директор СДЮШОР №6 та віце-президент ФЛАК Сергій Миколайович Шкарніков, – наразі залишається відкритим. Дуже багато залежить від погодних умов. Як відомо, синтетичне покриття укладається при температурі не менш ніж +15°C. На стадіоні буде укладене покриття німецької фірми Polytan (має сертифікат ІААФ). Загальна площа спортивного синтетичного покриття стадіону становить 6287,24 м2.

Розробку технічних вимог з проектування та реконструкції стадіону, а також технічний нагляд від федерації легкої атлетики міста Києва виконує експерт ФЛАК Зенков М.П.

Як зазначив президент федерації легкої атлетики міста Києва Віктор Ростиславович Грінюк, «реконструкція стадіону «Піонер» є черговим кроком в стратегії розвитку легкої атлетики в місті Києві, адже забезпечення громади міста сучасною базою для проведення тренувань та змагань є основою майбутніх спортивних досягнень та формування здорового способу життя киян».

Posted in Новини | Leave a comment