Валентина Крепкіна на «Спортивному сузір’ї-2015» здобула премію «Все життя в спорті»!

Krepkina_1518 грудня в Залі чемпіонів НСК «Олімпійський» відбулася урочиста церемонія вшанування найкращих спортсменів та тренерів країни «Спортивне сузір’я-2015».

Організований Міністерством молоді та спорту України та Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», захід зібрав найкращих представників світу спорту країни. Його почесними гостями, зокрема, стали Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент НОК України Сергій Бубка, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул, президент Європейської атлетики Свейн Арне Хансен, також для участі у церемонії були запрошені бійці АТО.

Нам приємно, що переможницею однієї з номінацій – «Все життя в спорті» – стала легкоатлетка, чотириразова переможниця Європейських ігор ветеранів-2015 Валентина Крепкіна. Загалом у колекції Валентини вже близько 130-ти нагород світових та європейських форумів.

– Це стало для мене сюрпризом, – розповіла після нагородження Валентина Крепкіна. – Кожен раз, коли нас, ветеранів, запрошують на такі заходи, завжди сидиш і думаєш, що багато є людей, достойних, щоб стояти на цій сцені. Насправді це не моя особиста нагорода. Це – визнання нашого ветеранського руху. Я вважаю, країна має знати про наші здобутки на міжнародній арені, більше приділяти уваги. Нам є чим пишатися, є, що показувати. Сподіваюся, що ця нагорода для наших ветеранів – не остання.

ФЛАУ

Posted in Новини | Leave a comment