Відбулась звітно-виборча конференція Київського міського відділення НОК України

Федерація легкої атлетики міста Києва вітає Костенка Павла Івановича з переобранням на посаду голови Київського міського відділення Національного Олімпійського Комітету України!

19 квітня у залі Вченої Ради Національного Університету фізичного виховання і спорту України відбулась чергова звітно-виборча конференція Київського міського відділення НОК України.

На Конференції було заслухано Звіт про роботу за 2014-2018 р.р. та обговорення перспектив розвитку Київського міського відділення НОК України.

Заслухавши та обговоривши звіт голови Київського міського відділення НОК України Костенка Павла Івановича «Про роботу відділення 2014-2018 р.р.» Конференція визнала його задовільним та переобрала Головою Київського міського відділення НОК України Костенка Павла Івановича.

Також на Каонференції був затверджений склад Виконкому КМВ НОК України в складі 14 осіб:

1. Костенко Павло Іванович
2. Гутцайт Вадим Маркович
3. Драпушко Ростислав Григорович
4. Грінюк Віктор Ростиславович
5. Говорова Олена Іванівна
6. Дутчак Мирослав Васильович
7. Капустін Сергій Валентинович
8. Крикун Олександр Володимирович
9. Мазій Світлана Іванівна
10. Панін Ігор Миколайович
11. Панченко Вадим Васильович
12. Турчина Зінаїда Михайлівна
13. Ціпак Олександр Борисович
14. Резанов Євген Анатолійович

Легкоатлетична громада міста Києва вітає президента ФЛАК Грінюка Віктора Ростиславовича та першого віце-президента ФЛАК Резанова Євгена Анатолійовича з обранням до нового складу Виконкому Київського міського відділення НОК України!

Posted in Новини | Leave a comment