Вітаємо Валерія Пилиповича Борзова з 70-річним ювілеєм!

Легкоатлетична громада вітає почесного президента федерації легкої атлетики міста Києва, віцепрезидента Національного олімпійського комітету України, члена Міжнародного Олімпійського Комітету, Олімпійського чемпіона Валерія Пилиповича Борзова з 70-річним ювілеєм!

Ми глибоко шануємо його за активну життєву та громадянську позицію, віддане багаторічне служіння справі, що залишила вагомий відбиток як у світовій історії королеви спорту, так і вкарбована в історію нашої незалежної держави.

Валерій Борзов знаний як людина, яка стояла біля витоків зародження вітчизняного спорту, вірою і правдою, покладаючи титанічні зусилля, розвивала олімпійський рух в Україні. Нині наші спортсмени досягають неабияких висот і продовжують підкорювати світ. Це є гідною оцінкою самовідданій праці легендарного олімпійця.

У цей особливий день бажаємо ювіляру міцного здоров’я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою вашого процвітання. Миру, злагоди, шани, любові та достатку у вашому домі!

Posted in Новини | Leave a comment