Вітаємо Віру Крепкіну з днем народження!

Krepkina_Vera

Федерація легкої атлетики міста Києва вітає чемпіонку Олімпійських ігор зі стрибків у довжину, дворазову чемпіонку Європи з легкої атлетики Віру Крепкіну з днем народження!

Віра Самуїлівна Крепкіна – чемпіонка Олімпійських ігор та дворазова чемпіонка Європи з легкої атлетики зі стрибків у довжину. В 1960 році на XVII Олімпійських іграх у Римі вона здобула першу золоту медаль для збірної СРСР. Після 16 років виснажливої роботи у великому спорті Віра Самуїлівна пішла працювати дитячим тренером ДЮСШ «Локомотив», де займалися вихованці сирітського інтернату. Пам’ятаючи важке та бідне дитинство, олімпійська чемпіонка присвятила своє життя допомозі знедоленим дітям. Спільно зі своїм чоловіком вони виховували дітлахів, допомагали їм вступити до інститутів, отримати роботу, влаштувати життя.

Нехай кожен день наповнює серце й душу вірою, надією та любов’ю, а привітна та щедра доля сприяє здійсненню всіх заповітних мрій та найважливіших планів. Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя, достатку, нових успіхів і незгасної енергії у плідній праці.

Posted in Новини | Leave a comment