Вітаємо з Днем Незалежності України!


Від імені всієї легкоатлетичної громади міста Києва, прийміть найсердечніші вітання і побажання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України!

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас, усього народу.

Від щирого серця й від усієї душі зичимо всім міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.

Зі святом Вас, з Днем Незалежності України!

Posted in Новини | Leave a comment