В Києві створено Департамент молоді та спорту!


1 червня на пленарному засіданні Київської міської ради депутати підтримали рішення “Про деякі питання діяльності виконавчого органу Київської міської ради”. Про це повідомили в прес-службі Київради.

Відповідне рішення розділяє Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА на дві різні профільні установи. Таким чином утворюється Департамент молоді та спорту КМДА шляхом виділу управління молоді та спорту з нинішнього Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.  Депутати переконані: це дозволить більш ефективно та структуровано розвивати даний напрямок у столиці.   

Кабінет міністрів України ще у 2012 році рекомендував міській раді створити окремий структурний підрозділ з питань молоді та спорту. Торік порушило вказане питання перед Київською державною адміністрацією і Міністерство молоді та спорту.  В умовах модернізації українського суспільства, курсу держави до європеїзації, молодіжна сфера, сфера фізичної культури та спорту сьогодні мають стати інструментом підняття національної свідомості українців, підвищити конкурентоспроможність та престиж України на міжнародній арені,— наголосила депутат Київради Ганна Старостенко.

Posted in Новини | Leave a comment