В Шевченківському районі міста Києва відбулись змагання за програмою дитячої легкої атлетики ІААФ

16 вересня на навчально-тренувальній базі СДЮШОР №6 відбулись змагання серед команд загальноосвітніх закладів за програмою “Дитяча легка атлетика IAAF”.
Одинадцять команд на бігових доріжках виборювали першість в чотирьох комплексних естафетах.
Ці змагання стали можливими завдяки всебічній підтримці з боку Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, особисто Голови Гаряги Олега Олександровича, начальника управління освіти Ярової Євгенії Валентинівні.
Всебічна увага до розвитку спорту в районі, особливо до дитячо-юнацького спорту стала запорукою підтримки ініціативи впровадження програми легкої атлетики для дітей Міжнародної асоціації атлетичних федерацій в загальноосвітніх закладах. 
В 2016 році Управління освіти зробило все можливе, щоб одинадцять шкіл району отримали комплекти обладнання “Дитячої легкої атлетики”. Яскраве, сучасне, легка копія легкоатлетичного обладнання та інвентарю, надало змогу, використовуючи його на уроках фізичної культури, знайомити дітей з видами легкої атлетики, заохочуючи до активного, здорового способу життя. 
Результатом цієї роботи стале яскраве свято спорту, легкої атлетики для вихованців загальноосвітніх шкіл Шевченківського району та мешканців.

Фотографії змагань

Posted in Новини | Leave a comment