Двох представниць київскої команди додатково включено до збірної України для участі в чемпіонаті світу-2015

pekinКиянка Юлія Левченко та Тетяна Пташкіна (консолідований залік з Луганською областю) увійшли до шістьох атлеток, які додатково поїдуть до Пекіна.

Склад збірної України, яка візьме участь в чемпіонаті світу, що пройде 22-30 серпня у Пекіні, збільшився на шість осіб. Тепер українська команда складається з 57-ти спортсменів: 20 чоловіків та 37 жінок.

Ми вже повідомляли прізвища 51 атлета, які виконали нормативи ІААФ, пройшли усі критерії відбору та були затверджені 5 серпня виконкомом ФЛАУ для участі у чемпіонаті світу. Проте тоді зауважили, що цей список може бути доповнений.

Як виявилося, в деяких видах програми, що будуть представлені на чемпіонаті світу, кількість спортсменів, які виконали нормативи ІААФ, менша заздалегідь запланованої оргкомітетом змагань кількості учасників. Отож, щоб повністю укомплектувати стартові протоколи, решта організаторами добирається за рейтингом. І на даний момент до числа таких щасливчиків потрапили шестеро українців: Анна Рижикова, Вікторія Ткачук (обидві – 400 м з/б), Юлія Левченко, Оксана Окунєва (обидві – висота), Анна Гацько-Федусова (спис) та Тетяна Пташкіна (потрійний). Наразі повний склад збірної України разом з офіційними особами виглядає наступним чином.

Posted in Новини | Leave a comment