Посилення обмежувальних заходів щодо попередження розповсюдження коронавірусу (COVID-19)

На виконання розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 11 березня 2020 року № 427 «Про призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), вищої освіти усіх типів та форм власності», протоколу Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 16 березня 2020 року № 10, відповідно до статей 28, 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», керуючись ст. 113 КЗпП України, з метою попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) на території міста Києва Департамент молоді та спорту наказує:

Керівникам підприємств, установ та організацій, підпорядкованих Департаменту, Київських міських фізкультурно-спортивних товариств та відомств, директорам дитячо-юнацьких спортивних шкіл всіх типів та форм власності міста Києва, шкіл вищої спортивної майстерності (далі – Заклади) з 00 год. 00 хв.17.03.2020 до окремого розпорядження:

  • Припинити проведення масових заходів (турніри, чемпіонати, фестивалі, конкурси тощо), у т.ч. навчально-тренувального процесу в Закладах, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку і на об’єктах спортивної інфраструктури міста Києва.
  • Припинити роботу спортивних комплексів, стадіонів, басейнів, льодових арен тощо.
  • Максимально перевести роботу, здійснювану персоналом, на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікаційних технологій зі збереженням середнього заробітку працівників.

Posted in Новини | Leave a comment