Правила змагань ІААФ на 2016-2017 роки відтепер рідною мовою!

iaaf_rules_ukrПереклад, верстку та редагування навчального посібника «Легка атлетика правила змагань» виконали Національний суддя з легкоатлетичного спорту, Заслужений тренер України, доцент кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту ФФВ КДПУ ім. Володимира Винниченка Ковальов Анатолій Олександрович і Заслужений тренер України, старший викладач кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури КДПУ Ковальова Юлія Анатоліївна.

Рецензентами посібника стали Карпюк Юрій Іванович – заслужений працівник фізичної культури і спорту України, національний суддя з легкоатлетичного спорту та Нищеменко В’ячеслав Андрійович – національний суддя з легкоатлетичного спорту, лектор ІААФ.

У роботі розглядаються правила змагань із легкої атлетики – перероблені та доповнені фармакологічний та медичний розділи, а також зміни кутів секторів у метаннях, зміни секторів приземлення у вертикальних стрибках. Змінені вимоги по виявленню переможців під час змагань стрибка у висоту та усіх видів метань, зміни у правилі 162 пункт фальстарт, змінені розміри секторів для довгих метань, добавлені види, а також ваги снарядів в метаннях для дівчат, чемпіонат світу з ’of Athletics’, Юніор” став “U20” і “Юнак” зараз “U18” добавлений розділ в якому реєструються світові рекорди серед юніорів в приміщенні.

Правила змагань з легкої атлетики на 2016-2017 роки доступні для скачування в розділі Документи.

Posted in Новини | Leave a comment