Підсумки зимового сезону 2023 року

Протягом січня-березня 2023 року Федерація легкої атлетики міста Києва провела на своїй базі 8 чемпіонатів України, Кубок України, 3 всеукраїнські змагання та 3 чемпіонати міста Києва.

Всього у 10 чемпіонатах та Кубку України (враховуючи зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань) взяли участь 682 атлети з Києва. Ними було завойовано 76 золотих та по 51 срібній та бронзовій медалі!

Загалом по командних результатах — Київ був першим на всіх чемпіонатах України, де підводився командний підсумок, окрім зимового чемпіонату України з легкоатлетичних метань, де команда Києва посіла третє місце.

На чемпіонаті України серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків та дівчат 2008-2009 р.н. командні результати були наступними:
Серед 12 команд СДЮШОР: СДЮШОР м.Києва з легкої атлетики посіла перше місце, ДЮСШ “Старт” — друге місце і СДЮШОР №6 була шостою.
Серед 42 команд ДЮСШ: КДЮСШ №16 посіла п’яте місце, КДЮСШ “Юний динамівець” – 18, а ДЮСШ №17 – 35 місце.

На чемпіонаті України серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкоатлетичного багатоборства у приміщенні серед юнаків та дівчат 2010 – 2011 р.н. та молодше командні результати були наступними:
Серед 12 команд СДЮШОР: СДЮШОР м.Києва з легкої атлетики посіла перше місце, ДЮСШ “Старт” — третє місце (поступившись одним очком СДЮСШОР №3 з Дніпра) і СДЮШОР №6 була п’ятою.
Серед 43 команд ДЮСШ: КДЮСШ №16 посіла сьоме місце, КДЮСШ “Юний динамівець” – 12, а ДЮСШ №17 – 30 місце.

Висловлюємо окрему подяку від спортивної громади та президента ФЛА міста Києва Віктора Грінюка, суддівському корпусу міста Києва та запрошеним суддям з інших областей, які у складний для нашої країни час впорались на відмінно із суддівством такої великої кількості відповідальних змагань!

Здобутки ФЛА міста Києва у зведеній таблиці

Posted in Новини | Leave a comment