Семену Донському та Сергію Шкарнікову присвоєні звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України»

ukaz

На офіційному сайті президента України Петра Порошенка 22 січня опубліковано Указ Президента України №14/2019 Про відзначення державними нагородами з нагоди Дня Соборності України.

Згідно з Указом, зокрема, звання «Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України» присвоєні: 
ДОНСЬКОМУ Семену Абрамовичу – почесному члену ФЛАК, тренерові-викладачу Державної школи вищої спортивної майстерності, м.Київ. 
ШКАРНІКОВУ Сергію Миколайовичу – віце-президенту ФЛАК, директорові спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву № 6 Шевченківського району міста Києва.

Також Кабінет Міністрів України опублікував розпорядження від 16 січня 2019 р. № 19-р Про призначення стипендій Кабінету Міністрів України видатним тренерам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх.

Реалізація розпорядження Уряду сприятиме посиленню державної підтримки видатних тренерів, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх, діяльність яких вплинула на високі спортивні результати їх вихованців, а також стимулюванню їх творчої праці.

Всього призначено 65 стипендій Уряду строком на один рік, 36 з яких – тренерам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Іграх ХХХII Олімпіади у м. Токіо (Японія). До списку увійшла і ПУСТОВОЙТ Ірина Григорівна — тренер Левченко Юлії, яка входить до складу кандидатів елітної групи, та Геращенко Ірини, яка входить до складу кандидатів провідної групи з легкої атлетики на участь в Іграх ХХХII літньої Олімпіади у м. Токіо (Японія).

Posted in Новини | Leave a comment