Стань частиною Всесвітнього дня бігу!

У середу 7 червня по усій планеті вдруге відзначатиметься «Всесвітній день Бігу». Його основне завдання – щоб люди різного статусу та різних професій зібралися разом, продемонстрували свою пристрасть до бігу і надихнули своїм прикладом до занять спортом інших.

Будь хто може стати учасником цієї акції. Потрібно зареєструватися на сайті www.globalrunningday.org, обрати будь-який вид бігової активності (це може бути навіть коло навколо свого будинку, тривалий забіг з друзями чи гра в «квача» з дітьми), поширити цю інформацію і 7 червня взяти участь у Всесвітньому дню Бігу. Ваше ім’я буде додано до списку бігунів з усього світу, що об’єднаються задля занять спортом.

Дітям також буде чим зайнятися в цей день. Дитячий Забіг Мільйонів в рамках Всесвітнього дня Бігу має на меті залучити 1 млн. дітей. Долучайте ваших синів, доньок, племінників, племінниць, школярів, студентів, спонукайте їх стати частиною цього неймовірного дійства. Заявка може бути індивідуальною та груповою, для дітей та дорослих, для працездатних спортсменів та спортсменів з обмеженими можливостями.

У 2016 році у Всесвітньому дню Бігу взяло участь 2,5 мільйони осіб зі 177 країн, в тому числі 700 тисяч дітей. Разом вони пробігли майже 15 мільйонів кілометрів!

Posted in Новини | Leave a comment