У Києві відбудеться спортивне шоу Kyiv Night Run

kyiv_night_run_1
25 липня у Києві відбудеться перший міський нічний забіг. Kyiv Night Run розширює кордони та виводить біг на новий рівень, адже біг – це не лише спорт. Біг – це культура, філософія, стиль життя! Це те, що надихає і заряджає.

У програмі Kyiv Night Run дві дистанції: 5 та 10 км центральними вулицями міста. Старт/фініш у центрі Києва – біля Палацу Спорту. Далі маршрут пролягатиме вулицями: Еспланадна – Саксаганського – С. Петлюри – Жилянська – Шота Руставелі – Еспланадна.

Родзинкою забігу стануть освітлювальні прилади з якими бігтимуть усі учасники. Kyiv Night Run – спортивно-розважальний захід, окрім забігу на відвідувачів і бігунів очікує концерт електронної музики.

«Kyiv Night Run – це не банальний забіг на час, це в першу чергу, драйв та емоції. Уявіть лавину з людських вогників, яка ллється вулицями нічного міста – такого в Україні це не бачили. В цій події ми спеціально робимо акцент на розважальній складовій, аби показати, що спорт може бути різним. Біля зони старту буде розташована сцена, там відбудеться концерт електронної музики, хедлайнером якого стане відомий вітчизняний гурт» – розповів Дмитро Черніцький, генеральний менеджер компанії Run Ukraine.

Організатор Kyiv Night Run – компанія Run Ukraine, яка впродовж останніх шести років займається проведенням Wizz Air Kyiv City Marathon та Half Marathon.
Головній події, яка відбудеться 25 липня передуватимуть три безкоштовні бігові вечірки – Pre-party Kyiv Night Run.

kyiv_night_run_2«Спекотна погода – не привід відмовлятися від звичних пробіжок. Пропонуємо змінити ранкові пробіжки на вечірні, та зарядитися драйвом нічного міста, а ми в цьому допоможемо, як? – приходьте на Pre-party Kyiv Night Run і відчуєте. На учасників Pre-party Kyiv Night Run очікують цікаві бігові екскурсії нічним містом, якісна музика від відомих ді-джеїв, цікаві сюрпризи від наших партнерів. Всього заплановано три бігові вечірки – 20.06, 4.07 та 18.07» – поділився деталями Дмитро Черніцький.

Ліміт учасників Kyiv Night Run – 3000 бігунів.
Реєстрація на Kyiv Night Run триватиме до 20 липня на сайті www.kyivnightrun.org

Posted in Новини | Leave a comment