ФЛАК отримала сертифікат від Національного Реєстру Рекордів України

5 вересня в Колонній залі КМДА відбулось урочисте відзначення Дня фізичної культури і спорту в Україні. Заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський та голова Департаменту молоді та спорту КМДА Вадим Гутцайт вручили почесні грамоти та подяки спортсменам, тренерам та працівникам спортивної галузі.

Президент ФЛАК, Віктор Грінюк, отримав сертифікат про реєстрацію рекорду «Найбільша кількість очок за особистим рахунком серед териториальних ФЛА України на Чемпіонатах України з легкої атлетики» з рук засновника Національного Реєстру Рекордів України Валентина Щербачова.

Також, незважаючи на дуже щільний графік, на свято завітав і сам Мер Києва Віталій Кличко.

«Тут зібралися ті, хто присвятив своє життя спорту та своїм талантом і наполегливою працею прославляє Київ та Україну загалом», – наголосив Віталій Кличко, звертаючись до спортсменів.

Віталій Кличко зазначив, що для нього, як для спортсмена, і для мера Києва, розвиток масового спорту в столиці та підтримка спортсменів є одним із пріоритетів.

«Я дякую спортсменам та їхнім тренерам! Ви без перебільшення – гордість Києва і України!», – додав Віталій Кличко.

Віталій Кличко привітав ветеранів спорту, спортсменів, тренерів і всіх працівників галузі та подякував їм за наполегливість, силу духу і спортивні досягнення.

Posted in Новини | Leave a comment