Цієї суботи учасники Забігу Миру подолають близько 18 кілометрів вулицями Києва

run4peace21 лютого у Києві відбудеться флеш-моб на підтримку Забігу Миру – унікального спортивно-масового заходу, який охопить більшість країн Європи.
Під час флеш-мобу учасники Забігу Миру та група підтримки подолають близько 18 кілометрів вулицями Києва. Захід розпочнеться на Софійській площі, де учасники представлять логотип Забігу Миру, команду, а також розкажуть про особливості проведення основного заходу.
Приєднатися до забігу зможуть усі охочі на будь-якому етапі. Флеш-моб передбачає використання символіки України та Європейського Союзу. Забіг відбуватиметься відповідно до правил дорожнього руху, тротуарами. Перекриття вулиць не передбачено.

У рамках заходу, о 12:10 заплановане символічне відправлення послання миру (Софійська площа). Забіг розпочнеться о 12:15 від Софійського собору в напрямку Михайлівської площі.

За окремими домовленостями представники ЗМІ зможуть відзняти хід забігу на будь-якому етапі маршруту. Також представникам ЗМІ необхідно підтвердити свою участь, надіславши листа за адресою: [email protected].
Додаткову інформацію можна отримати за тел.: (097) 919-43-60, (093) 144-03-51 (Сергій Попов). Координатор на Софійській площі – Марія Суслова (067) 234-89-14

Довідково
Забіг Миру – це безпрецедентний спортивно-масовий захід міжнародного масштабу. Його мета: безпосередня подяка від українців мешканцям країн Європи, які продемонстрували свою підтримку нашій державі. Відтак Забіг Миру сприятиме поліпшенню іміджу України в Світі, посиленню зв’язків між українцями та мешканцями інших країн Європи та посиленню підтримки України західними партнерами.
Забіг Миру розпочнеться 21 березня – в річницю підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС – та триватиме 84 доби. За цей час команда з 12 учасників разом подолають близько 18 000 кілометрів, відвідавши 42 столиці Європи. На будь-якому етапі маршруту до нього матимуть змогу приєднатися усі охочі. У деяких країнах заплановано провести офіційні заходи за участю українських та європейських політиків, представників бізнесу та громадськості.
За підсумками Забігу Миру планується встановлення рекордів (Книга рекордів Гіннеса та Національний реєстр рекордів України): найдовший забіг, проведений групою людей; забіг, що охопив найбільшу кількість країн Європи; найменший час, за який група людей подолала відстань, відповідно до затвердженого маршруту.
Підтримка проекту: Представництво ЄС в Україні, Благодійний фонд Богдана Гаврилишина, Реанімаційний пакет реформ, Promote Ukraine, Пласт та інші.

Posted in Новини | Leave a comment