Чемпіонат Шевченківського ройну м. Києва “Дитяча легка атлетика”

Дата: 8 вересня 2018 року
Місто: Київ;
Місце: Стадіон “Піонер” Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву – 6;
Початок: об 10:00 год;
Кiнець: о 13:00 годині.

Запрошуємо всіх бажаючих на свято , яке розпочнеться 08.09.2018 10:00.
Підтримайте вихованців закладів загальної освіти !!!!!!
НАШИХ ДІТЕЙ В ПРАГНЕННІ ПЕРЕМОГИ ТА ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ !!!!!

У змаганнях беруть участь учні закладів загальної середньої освіти (2006 — 2007 р.р.н.), які за станом здоров’я віднесені до основної медичної групи.

Склад команди: 8 учасників (4 дів. + 4 хл.) + 2 запасні (1 хл. + 1 дів.), вчитель фізичної культури та представник загальноосвітнього навчального закладу (мінімум 1 дорослий).

Програма проведення

1 коло змагань:
1 естафета :
Довжина відрізка 30м., учасник пробігає 60м. Кожен учасник стартує по окремій доріжці. Естафета складається з 4 вправ :з стрибка з місця з двох ніг , подолання бар’єрів 5 шт. , біг змійкою, біг з прискоренням.
2 естафета :
Довжина відрізка 30м., учасник пробігає 60м. Кожен учасник стартує по окремій доріжці. Естафета складається з 4 вправ :з стрибки двома ногами через драбину , перестрибування бар’єрів боком 5 шт. , метання м’яча двома рукам з за голови, стоячі на колінах, біг з прискоренням.
Фінал:
До участі у фіналі виходять три команди, які здобули в попередніх естафетах найбільшу кількість очок.
Фінальна естафета :
Фінальна естафета проводиться по колу стадіону (довжина дистанції 400м, 8 етапів по 50м.)
1 етап дівчинка біг 50м.;
2 етап хлопчик біг змійкою;
3 етап дівчинка бар’єрний біг;
4 етап хлопчик перестрибування бар’єрів боком;
5 етап дівчинка біг змійкою;
6 етап хлопчик біг 50м.;
7 етап дівчинка перестрибування бар’єрів боком;
8 етап хлопчик бар’єрний біг.
Команда переможець визначається за найменшим часом подолання всієї дистанції.
Умови проведення та виконання окремих видів програми змагань, при необхідності, можуть бути змінені суддівською колегією.

Умови нарахування очок та визначення переможців

Для визначення послідовності участі команд першої естафети, буде проведено жеребкування, подальша послідовність в естафетах буде залежати від набраних очок кожної команди.
Нарахування очок:
Попередні естафети :
1. Результат 1 естафети розраховується складанням очок за результат команди у вправі стрибок у довжину та за час подолання дистанції.
Стрибок з місця : останнє місце — 1 очко, 1 місце — кількість очок , в залежності кількості команд, що беруть участь у змаганнях (результат команди – сума результатів всіх учасників команди).
Час подолання дистанцій останнє місце – 1 очко, 1 місце — кількість очок , в залежності кількості команд, що беруть участь у змаганнях.

2. Результат 1 естафети розраховується складанням очок за результат команди у вправі метання м’яча та за час подолання дистанції.
Метання м’яча : останнє місце — 1 очко, 1 місце — кількість очок , в залежності кількості команд, що беруть участь у змаганнях (результат команди – сума результатів всіх учасників команди).
Час подолання дистанцій останнє місце – 1 очко, 1 місце — кількість очок , в залежності кількості команд, що беруть участь у змаганнях.

Фінальна естафета.
Команда переможець визначається за найменшим часом подолання всієї дистанції.
Командна першість визначається за результатами фінальної естафети та найбільшою сумою очок в усіх естафетах для команд , що не потрапили до фінальної естафети.
При однаковій сумі очок перевагу одержує та команда, у якої найбільша кількість кращих результатів в естафетних вправах.

Posted in Новини | Leave a comment