Юлія Левченко та Ірина Геращенко – призерки Всесвітніх ігор серед військовослужбовців

В Ухані тривають Всесвітні ігри серед військовослужбовців. 22 жовтня розпочалися змагання легкоатлетів, а вже зранку другого дня Україна виграла перші медалі.

Срібну і бронзову нагороди зі стрибків у висоту Україні принесли Юлія Левченко й Ірина Геращенко. Левченко стала другою з результатом 1,92 м, а Геращенко, стрибнувши на 1,90, посіла третє місце. Перемогла Марія Ласіцкене (2,01 м).

Напередодні близьким до медалі був Сергій Смелик. З результатом 10,39 с він фінішував четвертим з бігу на 100 метрів, що на чотири сотих секунди повільніше, ніж час бронзового призера француза Аморі Голітана. Переміг іранець Гассан Тафтіан (10,24 с).

Віктор Лонський з результатом 2,10 м посів п’яте місце зі стрибків у висоту.

Катерина Климюк замкнула вісімку фіналісток з бігу на 400 метрів (53,62 с). Анастасія Бризгіна не змогла подолати перше коло (54,38 с).

Ірина Климець стала десятою з метання молота (56,59 м).

Владислав Мазур з результатом 7,65 м подолав кваліфікацію зі стрибків у довжину. Сергій Никифоров, який через проблемизі здоров’ям пропустив більшу частину сезону, показав однаковий результат з в’єтнамцем Тіен Тронг Нгуйєном. 7,41, які вони настрибали, виводили у фінал, але лише одного спортсмена. За другою кращою спробою ним став Нгуйєн. У Никифорова з трьох стрибків два були з заступами.

У змаганнях з бігу на 100 метрів серед жінок перше коло не вдалося подолати Вікторії Ратніковій (11,79 с) і Яні Качур (11,98 с).

Другий день змагань легкоатлетів на Всесвітніх іграх військовослужбовців у розпалі. Результати змагань – за посиланням.

ФЛАУ

Posted in Новини | Leave a comment