Ігоря Гоцула призначено першим заступником Міністра молоді та спорту України

9_00418 грудня 2014 року Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов представив колективу Мінмолодьспорту новопризначених заступників Міністра.

Розпорядженням Кабінету Міністрів звільнені перший заступник Міністра молоді та спорту України Андрій Вишняк та заступник Міністра Ніна Уманець.

Першим заступником Міністра молоді та спорту України призначено Ігоря Гоцула, який до цього упродовж року працював заступником Міністра – керівником апарату Мінмолодьспорту. Також заступниками Міністра стали Сергій Митрофанський та Євген Баженков.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов подякув екс-заступникам Міністра молоді та спорту за виконану роботу та вручив Ніні Уманець відомчу відзнаку Міністерства молоді та спорту «Знак пошани».

«Ви людина, яка багато зробила для сфери спорту. Я дякую за багаторічну працю, за величезний досвід», – зазначив Міністр.

Зазначимо, що Олена Підгрушна та Микола Мовчан продовжують виконувати службові обов’язки на посадах заступник Міністра молоді та спорту України та заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції відповідно.

Федерація легкої атлетики міста Києва вітає президента та першого віце-президента Федерації легкої атлетики України з призначенням на відповідальні посади та бажає сил та наснаги для розвитку спорту в нашій країні.

Posted in Новини | Leave a comment