ІХ Міжнародні легкоатлетичні дитячі ігри

З 6 по 8 вересня 2014 року у м. Варшава (Польща) відбудуться ІХ Міжнародні легкоатлетичні дитячі ігри, організатором яких є польське Товариство «Спорт для дітей та молоді».

В цих змаганнях приймають участь юнаки та дівчата трьох вікових груп : 2001, 2002 та 2003 років народження, за наступною програмою змагань: 60м, 300м, 1000м, стрибки у висоту, довжину, метання м’яча (по одній особі на вид в кожній віковій групі).

Міністерство молоді та спорту України та Посольство республіки Польща в Україні надіслали до Федерації легкої атлетики України листи з пропозицією, щодо залучення юних спортсменів України до участі у ІХ Міжнародних легкоатлетичних дитячих іграх. В зв’язку з вищезазначеним, Федерація легкої атлетики міста Києва формує свої пропозиції до збірної команди України. 

Витрати на проживання та харчування під час проведення змагань – за рахунок приймаючої сторони. Витрати на проїзд до місця змагань та в зворотньому напрямку – за власний рахунок атлетів.

У разі, якщо Ви бажаєте відкомандирувати Ваших спортсменів для участі у цих змаганнях, просимо надати інформацію до ФЛАК через веб-форму до 7 липня.

Posted in Новини | Leave a comment