Провідні члени ФЛАК отримали подяки та грамоти за підсумками 2017 року

Почесною грамотою Кабінету міністрів України «За вагомий особистий внесок у розвиток легкої атлетики і розбудову фізичної культури і спорту» був нагороджений президент федерації легкої атлетики міста Києва Віктор Ростиславович Грінюк.

Володарка срібної медалі чемпіонату світу-2017 та багаторазова рекордсменка України зі стрибка у висоту Юлія Левченко отримала нагороду «Світове визнання» на церемонії нагородження найкращих спортсменів та тренерів 2017 року від Міністерства молоді та спорту України. 

Подяками Міністерства молоді та спорту України «За вагомий особистий внесок у розвиток легкої атлетики в Україні» були нагороджені перший віце-президент ФЛАК, директор КШМВСМ Євген Анатолійович Резанов та віце-президент ФЛАК, директор СДЮШОР №16 Галина Василівна Кравцова.

Нагородження проводив перший заступник міністра молоді та спорту України, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Євгенович Гоцул під час церемонії відкриття XXIII всеукраїнських змагань в приміщенні «Різдвяні старти».

Posted in Новини | Leave a comment