У Києві відкрили новий офіс міського відділення НОК

Сьогодні за участю президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубки та голови столичного олімпійського осередку Павла Костенка відбулося урочисте відкриття офісу Київського міського відділення НОК, яке тепер знаходиться на вулиці Володимирська, 69.

«Мені дуже приємно, що сьогодні в Олімпійській родині така знакова подія – відкриття нового офісу, – відзначив Сергій Бубка. – Зовсім недавно Павло Костенко очолив міське відділення, проте вже зараз ми бачимо результати його конструктивної роботи. Київський осередок повинен стати провідним і задавати тон в області. Тим паче, що відділення вже має надійних партнерів».

Привітати осередок з новосіллям прийшло і чимало олімпійців – Юрій Тамм, Олена Говорова, Ганна Сорокіна, Олександр Крикун, Валерій Гончаров, Вадим Гутцайт, а також народний депутат Олександр Єдін, який пообіцяв підтримувати олімпійський рух на законодавчому рівні.

«Адресу офісу ми вибирали таким чином, щоб до нього зручно було добиратися. Тому й вирішили, що наш дім повинен знаходитися в центрі, – сказав Павло Костенко. – Двері для спортсменів та тренерів тут завжди відкриті, це їхній дім».

Після відкриття фасадної дошки та перерізання червоної стрічки журналісти та всі гості мали можливість оглянути приміщення зсередини. Як і годиться, на новосілля Сергій Бубка вручив Павлу Костенку подарунок – символічну статуетку з логотипом НОК, щоб осередок з честю ніс високі олімпійські принципи та ідеали.

Фотографії події.

НОК України

Posted in Новини | Leave a comment