Фінал «Олімпійського лелеченя» в Києві

14 травня у Навчально-виховному комплексі (дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа I ступеня з поглибленим вивченням фізичної культури, суспільно-гуманітарна гімназія) «Домінанта» відбувся фінал міського етапу Всеукраїнського заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя».

На святі були присутні голова Київського міського відділення НОК України Павло Іванович Костенко, заступник начальника Управління сім’ї, молоді та спорту – начальник відділу спорту вищих досягнень Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської ради (КМДА) Панченко Людмила Володимирівна, головний спеціаліст відділу позашкільної освіти Департаменту освіти і науки , молоді і спорту Київської міської ради (КМДА) Мельник Сергій Борисович, директор НВК «Домінанта» Уфімцева Світлана Василівна.

«Сьогодні за результатами змагань буде визначено команду від міста Києва для участі у Всеукраїнському фіналі акції «Олімпійське лелеченя», яка відбудеться в Міжнародному дитячому центрі «Артек». Ініціатором і засновником Всеукраїнської акції серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» є Національний олімпійський комітет України. Акція спрямована на реалізацію одного із важливих напрямів діяльності Міжнародного олімпійського комітету – заохотити молодих людей всього світу долучитися до спорту, сприйняти його філософію та жити за олімпійськими цінностями.

Особисто від себе хочу побажати всім учасникам міцного здоров’я та яскравих перемог, а на команди які стануть призерами наших змагань чекають цінні подарунки від Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України.» – зазначив голова Київського відділення НОК Павло Костенко.

Усі десять районів міста представили переможців ІІ етапу заходу, отже дітей зібралось чимало. Деякі команди були і на минулому фіналі «Олімпійського лелеченяти» отже зустрілися не вперше, що зайвий раз підкреслює – такі заходи зближують дітей, виховують в них здоровий дух суперництва, допомагають їм весело та активно проводити своє дозвілля. В цьому році збірні команди районів як ніколи готувалися до фіналу, адже головний приз поїздка до Артеку.

Програма заходу включала у себе презентацію команд, вікторину та естафету. Переможцем фіналу міста стала команда ліцею №208 Дніпровського району, друге місце посіла ЗОШ 15 Голосіївського району, третє ЗОШ 292 Деснянського району.

Вітаємо переможців!

НОК м. Києва

Posted in Новини | Leave a comment