Чемпіонат України з метань (молодь, юніори, юнаки): Київ сьомий

27-29 березня в Ялті відбувся чемпіонат України з метань серед молоді, юніорів, юнаків. Команду міста Києва представляли 16 атлетів: 10 хлопців та 6 дівчат. У загальнокомандному заліку ми посіли 7-ме місце з 20-ти регіонів, набравши 346 очок. Наші метальники завоювали одну золоту, дві срібні та одну бронзову медалі. Київські топ-метальники Скидан Ганна, Хабіна Ганна та Ничипорчук Олександр не приймали участі в змаганнях, в зв’язку з підготовкою до дорослого чемпіонату світу в Москві.

Срібною призеркою з результатом 42,83 м в метанні молота 3 кг (дівчата 15) стала Мінська Інна (ДЮСШ “Старт”, Рубанко Б.М.).

Третє місце з результатом 11,75 м в штовханні ядра 4 кг серед юніорок посіла Цівун Тетяна (ДЮСШ №16, Паламарчук І.А., Нікітенко К.С.).

Чемпіонкою України з результатом 58,26 м в метанні молота 3 кг (дівчата 17) стала Удод Світлана (ДЮСШ “Старт”, Рубанко Б.М., Резанова М.М.).

Глушко Роман (СДЮШОР №6, Хабін А.Р., Тертичний О.С.) посів друге місце в метанні списа 600 гр серед юнаків 15 з результатом 51,45 м.

Особистий рахунок команди міста Києва

Результати змагань

Posted in Новини | Leave a comment