Голова Київського міського відділення НОК: «Ми готові працювати»

5 лютого, відбулось перше засідання Виконкому Київського міського відділення Національного олімпійського комітету під головуванням Павла Костенка. 

У роботі Виконкому взяв участь голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов та виконавчий директор НОК України Наталія Коваленко.

На порядку денному значились питання щодо плану роботи та календарю подій на 2013 рік, а також пошук джерел фінансування відділення.

Виступаючи перед членами Виконкому Олександр Попов повідомив присутніх щодо прийнятого рішення про виділення 500 тис грн. олімпійському осередку на заходи, які проходитимуть у столиці. Зокрема, такі як «Олімпійський день», Всеукраїнський Олімпійський урок, «Олімпійське лелеченя» тощо.

Також, на підтримку і функціонування Київського міського відділення КМДА виділить позабюджетні кошти на суму близько 100 тис. грн.

Бюджет міського відділення НОК України поповнився ще на 100 тис грн., які виділив перший заступник голови осередку Володимир Філіппов зі свого депутатського фонду.

Член Виконкому, Олімпійська чемпіонка з гандболу Зінаїда Турчина вийшла з пропозицією до всіх учасників засідання щодо створення в Києві музею уславленого тренера Ігоря Турчина. Члени Виконкому одностайно підтримали дане рішення.

На завершення Виконкому Олександр Попов повідомив приємну звістку для усіх прихильників спорту, а зокрема «Королеви спорту» – легкої атлетики. Саме у День Києва – 25 травня відбудеться урочисте відкриття легкоатлетичного манежу, який розташований на Березняках.

«Вважаю, що перше засідання Виконкому міського відділення пройшло досить плідно та ефективно. Ми готові працювати і реалізовувати усі поставлені Національним олімпійським комітетом перед нами та спортивною громадськістю Києва цілі й задачі», – підкреслив Павло Костенко.

НОК

Posted in Новини | Leave a comment

Comments are closed.