Кияни на ЧС в Лондоні: виступи Сергія Смелика та Яни Качур


Сергій Смелик зупинився у кроці від півфіналу чоловічої 200-метрівки, фінішувавши четвертим у своєму забігу з часом 20.58.

Для виходу в наступне коло потрібно було потрапляти в першу трійку в забігу, ще троє добиралися за часом. Наш спринтер в загальному заліку опинився на 22-й позиції, хоча у півфіналі побачимо і спортсмена з 27-м результатом. За часом Сергію не вистачило лише 4 сотих!

«Думав, буде швидше. Результат невисокий, хоча у Блейка 20,40 також не швидко. Поки не можу зрозуміти в чому справа. Наче і доріжка була нормальною, це все ж не по першій бігти. Треба буде подивитися ще, який вітер був», – сказав Сергій після фінішу.

Яна Качур дебютувала на чемпіонаті світу. У першому колі з бігу на 200 метрів вона потрапила до одного забігу з олімпійською чемпіонкою з бігу на 400 метрів Шон Міллер-Уібо з Багам.

Попри те, що українка мала найнижчий особистий рекорд з усіх учасниць забігу, вона зуміла фінішувати у ньому четвертою. Напряму до півфіналу проходили по три перші атлетки з кожного забігу, ще трьох добирали за часом. 23,47 с Качур виявилося недостатньо. Вона 24-та, лише у двох кроках від числа півфіналісток. А напряму вийшли дві атлетки з результатами, нижчими, ніж показала Яна.

За матеріалами «Жорстка атлетика»

Posted in Новини | Leave a comment