Комітет атлетів Легкої атлетики України звернувся до спортивної спільноти України

Ми, члени Комітету атлетів Легкої атлетики України, звертаємося до спортивної спільноти України.

10 жовтня 2020 року мають відбутися вибори президента та керівних органів ФЛАУ.

На сьогодні, згідно зі Статутом ФЛАУ, ми, атлети, не маємо права голосу на Конференції, яка є найвищим керівним органом ФЛАУ.

Атлет – головний суб’єкт спорту. І ми вважаємо, що голос атлетів обов’язково має бути почутим і врахованим під час ухвалення всіх стратегічних спортивних рішень.

Ми хочемо прозорості у вирішенні питань. Ми прагнемо дійсно брати участь у житті ФЛАУ і мати змогу допомагати їй розвиватися та ставати кращою.

Ми виборюємо перемоги у відкритій боротьбі, виходячи на доріжку чи у сектор разом з суперниками, поважаємо правила чесної гри і дотримуємося олімпійських цінностей, одна з яких – повага. 

І сьогодні ми хочемо відкрито висловити свою підтримку кандидату на посаду президента ФЛАУ, віцепрезиденту НОК України, голові Наглядової ради національного антидопінгового центру, голові Спортивного арбітражного суду, Заслуженому працівнику фізичної культури та спорту України, кавалеру ордену «За Заслуги» Равілю Сафовичу Сафіулліну. Людині, яка впродовж чотирьох років успішно очолювала Міністерство молоді та спорту України і завжди захищала інтереси спортсменів на всіх рівнях. Людині, яка розуміє, що таке відповідальність перед людьми. Людині, яка розуміє, що таке спорт. 

Равіль Сафіуллін має високий авторитет серед спортсменів, тренерів та фахівців спортивної галузі, які працювали в одній команді.

Напередодні виборів, вважаємо за потрібне висловити відкрито свою думку спортивній спільноті і сподіваємося, що наш голос буде почуто!

З повагою, Комітет атлетів ФЛАУ.

Posted in Новини | Leave a comment