Манеж КМШВСМ обладнано мережою Wi-Fi з вільним доступом до Інтернет

Нещодавно в манежі КМШВСМ було обладнано мережу Wi-Fi з вільним високошвидкісним доступом до мережі Інтернет.

Мережа складається з 3-х точок доступу, які покривають всю територію манежу та мають безшовний роумінг між собою. Ємність мережі становить понад 300 абонентів.

10-11 лютого відбулось тестування мережі під час головного легкоатлетичного старту сезону – чемпіонату м. Києва в приміщенні.
Всього доступом до Інтернет скористались 173 користувачі. Максимальна кількість абонентів, яка були зареєстровані в мережі: 62 абоненти. Глядачі та учасники змагань мали можливість дивитися онлайн результати з екранів своїх смартфонів та планшетів.

Із цим завданням блискуче впорався партнер федерації легкої атлетики міста Києва – інтернет-провайдер «Пролайн».

Компанія «Пролайн», будучи соціально-орієнтованої організацією, безкоштовно забезпечує доступ до мережі інтернет установам сфери освіти і спорту та людям з обмеженими можливостями здоров’я.

ТОВ «Пролайн» пропонує мешканцям Березняків і Харківського масивів безлімітний високошвидкісний інтернет, цифрове ТБ та послуги телефонії для фізичних і юридичних осіб по найдоступніших тарифах.

«Бездротовий доступ до мережі Інтернет є необхідним сервісом для відвідувачів спортивного об’єкту, який претендує на змагання всеукраїнського чи навіть Європейського рівня» – зазначив директор КМШВСМ Євген Анатолійович Резанов.

Тестування швидкості доступу до мережі Інтернет.

Posted in Новини | Leave a comment