Оновлений «Піонер» чекають не лише мешканці району, а й спортсмени-легкоатлети

Стадіон ПіонерНайулюбленіше місце відпочинку мешканців району та місце проведення тренувань спортсменів з легкої атлетики – стадіон «Піонер» зараз перебуває на стадії повного «перезавантаження». Мешканці мікрорайону Нивки, а особливо малеча, їх батьки, школярі та й усі шевченківці вже занудьгували за своїм славнозвісним «Піонером», який знаходиться в мальовничому куточку за адресою вул. Туполєва, 22-д.

Вже другий рік поспіль об`єкт спортивної інфраструктури перебуває в стані капітального ремонту замовником якого є управління містобудування, архітектури та землекористування Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації. Реконструкція стадіону включає ремонт спортивної арени, укладання доріжок, ремонт трибун, ремонт внутрішніх приміщень.

На даний час проведені демонтажні роботи старого покриття бігових доріжок, зрізані дерева та викорчувані пні, облаштована ливнева каналізація. На початку червня планується оголосити процедури закупівлі робіт по влаштуванню синтетичного покриття бігових доріжок на 5 млн грн. Роботи планується виконати до початку нового навчального року.

Наприкінці місяця буде розпочато процедуру закупівлі на залишок робіт по об`єкту, а саме: виконання комплексу будівельних робіт існуючої будівлі, ремонт трибун з заміною лав на сучасні сидіння та ремонт допоміжної господарчої будівлі. Це дороговартісний проект, лише 1,4 млн. грн. були освоєні минулого року. Враховуючи здорожчання ціни через підвищення курсу американського долара, на сьогодні залишок суми по об`єкту складає 9 млн.грн.

Удосконалення спортивної інфраструктури залишається приорітетом у діяльності райдержадміністрації. Районна влада завжди приділяла увагу розвитку спортивного дозвілля, не зупинялась на досягнутому. Тож і сьогодні, не дивлячись на існуючі фінансові труднощі керівництво району акумулює кошти з інших об`єктів аби активне дозвілля за місцем проживання набирало обертів. Відкриття стадіону є вкрай необхідним і для киян-олімпійців, і для спортсменів-легкоатлетів та й для спортсменів всієї центральної України. Адже бази з підготовки олімпійської збірної з легкої атлетики розташовані на тимчасово окупованій території України – у м. Ялті та у м. Євпаторії.

Реконструкція стадіону «Піонер» є черговим кроком в стратегії розвитку легкої атлетики в місті Києві та всієї України, адже забезпечення громади сучасною базою для проведення тренувань та змагань є основою майбутніх спортивних досягнень та формування здорового способу життя українців.

План заходів по капітальному ремонту СДЮШ №6 (стадіон “Піонер”) на 2014 р.

– Оголошення процедури закупівлі на комплекс робіт по влаштуванню асфальтування та синтетичного покриття бігових доріжок – 05.06.2014

– Проведення процедури закупівлі робіт по влаштуванню бігових доріжок – 05.07.2014
Розгляд питання додаткового фінансування у сумі 4,0 млн.грн. на засіданні Київської міської ради червень 2014

– Оголошення процедури закупівлі на залишок робіт : (монтажних робіт існуючої будівлі, ремонт трибун з заміною лав на сучасні сидіння, ремонт господарчої будівлі) – 25.06.2014

– Проведення процедури закупівлі залишок робіт – 05.07.2014

– Влаштування а/б покриття бігових доріжок – 10.08.2014

– Влаштування синтетичного покриття бігових доріжок – 23.08.2014

– Закінчення ремонтно-будівельних робіт – 15.12.2014

Шевченківська РДА

Posted in Новини | Leave a comment