Підтримаємо соціальні проекти!


Федерація легкої атлетики міста Києва звертається до всіх киян з проханням підтримати своїм голосом два важливі соціальні проекти:

Обладнання для лікування механічноі жовтяниці при жовчокам’яній хворобі
Планується за рахунок використання сучасної ендоскопічної та лапароскопічної апаратури упровадити технологію лікування хворих з жовчокам’яною хворобою, ускладненою жовтяницею. Технологія передбачає зменшення негативного впливу існуючих технологій на організм хворого та здешевлення вартості лікування хворого (для хворого і для держави).
Проголосувати

Розробка прогнозування запальногo процесу на гострий некротичний панкреатит
В результаті проведених досліджень планується визначити перелік інформативних лабораторних тестів, які у сукупності складуть спосіб характеристики та прогнозування перебігу гострого некротичного панкреатиту, необхідний для вибору адекватної стратегії лікування.
Проголосувати

Для того щоб проголосувати, необхідно перейти за посиланням, в правому кутку на малиновому полі обрати метод голосування та залежно від обраного методу відповісти на питання. Авторизуватись для голосування можна за допомогою BankID ПриватБанк, картки киянина або електронного цифрового підпису.

Posted in Новини | Leave a comment